12.000 mensen bezochten de vakbeurs in Hongkong

Bezoekersaantal Asia Fruit Logistica slechts 10% lager dan vorig jaar

De vakbeurs Asia Fruit Logistica 2019 werd overschaduwd door de oplopende spanningen in Hongkong. Het bezoekersaantal heeft duidelijk te lijden gehad van de onrust in de stad maar desondanks zijn de cijfers boeven verwachting. Het aantal bezoekers bedroeg namelijk 90% van dat van vorig jaar. Ruim 12.000 mensen van over de hele wereld bezochten de vakbeurs, die van 4 tot 6 september in Hongkong plaatsvond en waar meer dan 800 exposanten uit meer dat 40 landen aanwezig waren. 

Het aantal exposanten was hoog met 810 standhouders die een breed scala aan producten en diensten presenteerden. Een overweldigende meerderheid van de ingeschreven exposanten (96%) besloot toch aanwezig te zijn op de vakbeurs.  

"Na alle voorbereidingen en inspanningen zijn we blij dat we wederom terug kunnen kijken op een succesvol verlopen editie van Asia Fruit Logistica," zegt Wilfried Wollbold, commercieel directeur van Asia Fruit Logistica. "We zijn oprecht dankbaar dat alle onze standhouders en bezoekers tijdens deze editie aanwezig waren ondanks de moeilijke situatie. We zijn er trots op deel uit te mogen maken van deze geweldige sector die zich niet zomaar uit het veld laat slaan."

Kwaliteit heeft altijd ten grondslag gelegen aan het grote succes van Asia Fruit Logistica en dat was dit jaar meer dan ooit het geval. Veel standhouders waren verrast door de grote opkomst.

Asia Fruit Logistica zal exposanten en bezoekers op de hoogte houden via haar social media-kanalen zoals Facebook, Twitter, Linkedin en Wechat en via haar website www.asiafruitlogistica.com.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven