Eerste Braziliaanse meloenen beschikbaar

Op maandag 9 september heeft Staay Food Group de eerste overzeese meloenen weer mogen ontvangen. "De uitstekende vooruitzichten hebben ons niet teleurgesteld. Zowel de  kwaliteit als de smaak van de meloenen is zeer goed. Cantaloupe, Galia, YHD en seedless watermeloenen zijn vanaf deze week in voldoende mate beschikbaar met wekelijkse aankomsten."

"Onze eigen en externe keurmeesters hebben de meloenen het predicaat “uitstekend” meegegeven dankzij een mooi uiterlijk, goede smaak en interne kwaliteit en prima brixlevels", aldus Staay.

In 2015 waren de DULCE meloenen uit Costa Rica van de Staay Food Group de eerste meloenen die het Rainforest Alliance keurmerk mochten dragen. Vorig jaar is dit uitgebreid naar de meloenen van onze  Braziliaanse leverancier Mata Fresca. Deze was daarmede ook een van de eerste RFA gecertificeerde meloentelers in Brazilië.

"Hierdoor  wordt een duurzame en verantwoorde teelt van meloenen gedurende het gehele importseizoen vanuit Brazilië en Costa Rica gegarandeerd. Naast meloenen van ons Dulce-huismerk zullen uiteraard ook weer meloenen onder ons Nero Premium label worden aangeboden.".

Voor meer informatie:
Mark Loojenga
Staay Food Group
0180-679179
06-13808981
mark.loojenga@staayfoodgroup.nl
www.staayfoodgroup.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.