Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
iPhone 11, Pro en Pro Max

Apple presenteert drie gloednieuwe Iphones

Gisteravond heeft Apple drie nieuwe Iphones aangekondigd. Er komen drie nieuwe modellen: de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Tijdens de presentatie introduceerde het merk de iPhone 11 als opvolger van de iPhone XR, met een sterk verbeterde camera, meer kleuren en de snelste smartphonechip ooit. 


De nieuwe iPhone 11 in zes kleuren

De iPhone 11
De iPhone 11 heeft een duidelijke focus op de verbeterde camera. Aan de achterkant van de telefoon bevindt zich een vierkant blokje waarop twee camera's zijn geplaatst. Hiermee kunnen gebruikers extra wijde foto's maken. Ook belooft Apple dat de batterijduur een uur langer is dan die van de iPhone XR. De iPhone 11 is beschikbaar vanaf 13 september om 14.00 uur en de prijs is vanaf €609 bij inruilen. 

De iPhone 11 Pro en Pro Max
De iPhone Pro is de eerste iPhone met een Pro-naam. De telefoon heeft een 5,8 inch-scherm, dat iets kleiner is dan het scherm van de iPhone 11 Pro Max (6,5 inch-scherm). Daarnaast bevat de telefoon een 'triple camera-systeem', waarmee ook bij weinig licht goede foto's kunnen worden gemaakt. Wie de iPhone Pro of Pro Max koopt, krijgt er bovendien een 18 watt snellader bij waarmee de telefoon sneller kan worden opgeladen. Ook gaat de batterij van de Pro tot vier uur langer mee dan de iPhone XS en de batterij van de Pro Max tot 5 uur. De iPhone 11 Pro is te bestellen vanaf 13 september om 14.00. De prijs is vanaf €859 bij inruilen. 

Bron: Apple 

Publicatiedatum: