Richard van der Heide, Raymond van der Burgh en Arend Solleveld, Europe Retail Packing

"Fiets mee voor AandachtsLab"

Op zaterdag 28 september zullen Richard van der Heide, Raymond van der Burgh en Arend Solleveld van Europe Retail Packing meedoen aan het sportieve fundraising evenement ‘Fietsen voor Aandachtslab’. Ze roepen iedereen op om met hen mee te fietsen en hen te helpen een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te bewegen voor de realisatie van een therapeutisch zwembad. “Bewegen staat centraal bij KDC AandachtsLab, dus kom ook in beweging!”


Richard van der Heide en Raymond van der Burgh (Europe Retail Paking) halen met hun fietstocht geld op voor het KDC AandachtsLab. 

De start van het evenement vindt plaats tussen 8:30 en 9:00 uur bij KDC AandachtsLab aan de Labouchèrelaan 1 te Rijswijk. De organisatie heeft vier fietsroutes in de omgeving van Rijswijk in petto. Elke ronde is ongeveer 30 kilometer lang en je kan zelf bepalen hoeveel rondes en dus hoeveel kilometer je gaat fietsen. Daarmee is dit evenement geschikt voor elk type fietser, van “dikke banden” tot wielrenners. Je kan individueel fietsen of met een team. De finish is rond 13:30 uur.

Voor kinderen is er ook een speciale ‘kids-route’. Deze route is 10 kilometer lang en kan door kinderen onder begeleiding van een volwassene worden gefietst.

Inschrijven kost €25 (incl. kop koffie bij start, fietsbordje en ravitaillering). Inschrijven met een bedrijventeam (maximaal 6 personen) kost €500. Het inschrijfgeld voor de kids-route bedraagt €10.

Raymond: “We hopen dat iedere deelnemer zich inspant om minimaal €250 aan sponsoring op te halen. Om je hierbij te helpen, hebben we een speciale sponsorpagina aangemaakt. Je kunt bijvoorbeeld je vrienden, familie of collega’s vragen om je te sponsoren. Alle bijdragen, groot of klein, zijn van harte welkom! Bedrijven sturen wij desgewenst een factuur voor hun sponsorbijdrage.”

Hij roept iedereen op om mee te fietsen of hen te sponsoren via deze link. "Alvast bedankt namens de kids van KDC AandachtsLab!"

Voor meer informatie:
Richard van der Heide, Raymond van der Burgh en Arend Solleveld
Richard@europeretailpacking.nl
Raymond@europeretailpacking.nl
Arend@europeretailpacking.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven