Frankrijk grootste buitenlandse vertegenwoordiger op Fruit Attraction 2019

Frankrijk zal dit jaar opnieuw aanwezig zijn tijdens de Fruit Attraction beurs, die plaats zal vinden op het IFEMA beursterrein in Madrid, van 22 tot 24 oktober. Het land zet sterk in op dit internationale evenement. Business France zal het Franse groenten- en fruitpaviljoen verzorgen. 200 Franse professionals zullen hieraan meewerken, waarvan er 113 zullen beschikken over een eigen stand, wat neerkomt op ongeveer 10% van alle nieuwe exposerende bedrijven. 

Het paviljoen zal een oppervlakte van 2.000 vierkante meter hebben (ongeveer 20% meer dan in 2018) en zal zich bij de ingang van hal 4 bevinden. Frankrijk zal tijdens de editie van dit jaar opnieuw de grootste buitenlandse vertegenwoordiger zijn.

Het paviljoen zal worden ingedeeld in verschillende gebieden. De deelnemende sectoren zijn groothandelaren in groenten en fruit, vijf regio's (Hauts-de-France, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Auvergne-Rhône-Alpes, Centre-Val de Loire en Occitanie), twee havenautoriteiten (haven van Sète en haven van Duinkerken), de groothandelsmarkt van Perpignan (Saint-Charles Export), de branchevereniging voor groenten en fruit in Frankrijk (Interfel) en een vakbond (vakbond van meloenentelers in Haut-Poitou).

 

Bron: qcom.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven