Introductie perenpizza-campagne deze maand in de VS

Als onderdeel van het Amerikaanse perenseizoen 2019/20 introduceert USA Pears een campagne rond perenpizza. Begin 2019 werd gemarkeerd door de ananaspizza-discussie, maar ze verklaren trots dat er niets mis is met het gebruik van fruit op pizza. De introductie vindt op 14 september plaats. 

USA Pears serveert perenpizza op een groot foodfestival. Rally doet het goed in Portland met z'n Neapolitan pizza's die gemaakt worden met lokale seizoensproducten, waaronder peren. Gedurende twee dagen kunnen aanwezigen op het festival de perenpizza uitproberen bij een kraam van USA Pears. 

uitvergroting

Om perenpizza bij pizzafans bekend te maken heeft USA Pears een wedstrijd uitgeschreven waarmee mensen een pizza-oven kunnen winnen. Restaurants in de hele VS brengen hun perenpizza naar voren op social media en influencers en bloggers creëren hun eigen perenpizza-recepten, terwijl retailers pr van USA Pears delen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.