Primeurshop Bol uit Santpoort-Noord failliet

Afgelopen maandag 2 september bleven de deuren van Primeurshop Bol in Santpoort-Noord plotseling gesloten. Op het raam een briefje "wegens persoonlijke omstandigheden gesloten". Gisteren, woensdag 4 september, werd de AGF-speciaalzaak door de rechtbank in Noord-Holland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr A.G. Moeijes. 


Primeurshop Bol in Santpoort-Noord

Primeurshop Bol bestond al vele decennia. Het bedrijf is begonnen in 1938. Het bestond toen uit een ventwijk en een groentenhal onder naam "de Beverwijkse groentehal-aw Bol". Opa Bol reed de ventwijk en oma stond met dochter Tiny en zonen Aad en Cees in de winkel. De tweede generatie Bol deed in 1966 zijn intrede toen de zonen Aad en Cees de zaak voortzetten onder de naam V.O.F. Gebr Bol.

De winkel werd velen keren verbouwd en breidde het assortiment uit met gemaks- en kant-en-klare producten. In 2004 startte Primeurshop Bol tevens een maaltijdservice.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.