Jubileum Kwakkel's Groente en Fruithandel

Tholen - Het is feest bij Kwakkel's Groente en Fruithandel uit Oosterwolde. De groenteman op maat, klanten kopen er alleen wat ze voor hun recept nodig hebben, viert deze maand twee marktjubilea plus uitbreiding van de openingstijden van de winkel aan de Grote Woldweg 25a. Ook is Wim Kwakkel begonnen met een nieuwe bedrijfstak: 'werkfruit' en specialiseren ze zich verder in fruitmanden.


Wim Kwakkel viert twee jubilea met acties en een bietencampagne

Om het jubileum te vieren, houdt de groenteman een gezonde actie met gesneden rauwkost en verse stamppotten op de markten en in de winkel. Daarnaast is er de traditionele bietencampagne (5 kilo bieten voor 3 euro of 20 kilo voor 10 euro) actie waar klanten sinds jaar en dag speciaal voor naar de winkel komen.


Wim bezig met zijn nieuwe bedrijfstak: werkfruit

Kwakkel's Groente en Fruithandel startte op de markt in 't Harde. "Mijn vader begon vanuit Kampen met het venten van fruit en groenten", vertelt Wim Kwakkel. "Toen mijn ouders trouwden, openden ze in 1954 de winkel in Oosterwolde. In de jaren '70 kwamen er diverse markten bij. Dit jaar vieren we twee jubilea, want op de markt in 't Harde staan we 45 jaar en in Elburg 40 jaar. We staan ook al ruim 40 jaar op de Schapenmarkt in Oldebroek. Wanneer de eerste keer was, weten we niet precies meer."

Wim Kwakkel nam in 2016 afscheid van de ouderwetse marktkraam. Die ruilde hij in voor een moderne zelfbedieningsverkoopwagen. Het nieuwe verkoopconcept loopt goed, de webshop die toen ook geopend werd, is nog niet goed van de grond gekomen. "We gaan die nieuw leven inblazen maar dan vooral gericht op werkfruit , fruitmanden en fruit- en kerstpakketten", vertelt Wim, allemaal activiteiten die vanuit de eigen locatie kunnen plaatsvinden. Daarom is het aantal markten teruggebracht van vier naar drie keer per week en worden de openingstijden van de winkel verruimd. "We hebben de winkel altijd erbij gehad, omdat we ons vooral op de markthandel richtten, dachten we dat de winkel wel zou doodbloeden. Het tegengestelde is echter het geval." Op deze manier hoopt Wim Kwakkel de AGF-handel nog jaren vol te kunnen houden.

Zelfbedieningsconcept in rustieke verkoopwagen


Creatieve fruitmand voor een Abraham, hierin gaat Kwakkel's Groenten en Fruithandel zich verder in specialiseren.

Voor meer informatie
Kwakkel's Groente en Fruithandel
Oosterwolde
T: 0525 62 18 18
F: 0525 62 10 31
M: 06 5126 9537
info@groentemankwakkel.nl 
www.groentemankwakkel.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.