Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gerry van Ooijen, Van Ooijen Citrus:

"Als je Salustiana's uit Uruguay als handsinaasappelen verkoopt, sla je nooit de plank mis"

Tholen - Het seizoen voor de Salustiana's uit Uruguay is alweer een paar weken bezig. "Het is in deze tijd van het jaar best wel lastig om goede handsinaasappelen te vinden die leidt tot herhalingsaankopen bij de consument. Onze Navel Late uit Uruguay valt wel in deze categorie, maar de Salustiana’s wellicht nog meer. Echter lopen de binnenkomsten van de Navel Late richting het einde, terwijl we de Salustiana’s nog aan kunnen bieden tot midden oktober", vertelt Gerry van Ooijen van Van Ooijen Citrus.

"De kwaliteit is op dit moment echt top, makkelijk te pellen en boordevol sap. De laatste jaren is de afzet van de Salustiana’s die worden gebruikt als handsinaasappelen dan ook enorm gestegen. Ze zijn beschikbaar in de maten 40, 48, 56, 64 en 72 en deze worden uitsluitend aangeboden in open top onder de merken Urufruit. We importeren deze in samenwerking met Postuma, Bel-Citrus en El Arte en zoals het merk al zegt smaken ze uit de kunst", concludeert Gerry.

Voor meer informatie:
Gerry Van Ooijen
Van Ooijen Citrus
+31 180 655 555
Gerry@vanooijencitrus.nl
www.vanooijencitrus.nl

Postuma Kampen
+31 383 370 099