Nieuwe machine granaatappelen te ontpitten

Granaatappelen worden steeds populairder, vooral als het gaat om sap, maar ook de verse consumptie neemt ook toe. Tot dusverre zijn er echter moeilijkheden geweest bij het scheiden van de pitten. Gelukkig is er nu een mechanische manier om dit te doen.

"We hadden een ongebruikelijke oplossing nodig omdat granaatappelen een complexe structuur hebben. We hebben een machine bedacht die gemakkelijk te gebruiken is en een hoge productiecapaciteit heeft", legt Pasquale Damiani uit.

De machine (waar voor een patentaanvraag is ingediend) is klein, maar kan wel 250/350 granaatappelen per uur verwerken, afhankelijk van hun grootte. "Het mechanisme scheidt de zaden van de schil."

Het wassen en ontsmetten gaat snel omdat de verschillende componenten eenvoudig kunnen worden verwijderd. Bovendien kan de machine worden uitgerust met laad- en verpakkingssystemen.

Voor meer informatie:
Damiani Pasquale
Vicolo Lazzaretto 23/D
26020 Agnadello (CR)
Cell. (+39) 348.8027133 
Email: damiani_pasquale@libero.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.