Nieuwe was-en stenenvangmachine op British Potato 2019

Degenen die op British Potato 2019 een bezoek brengen aan de stand van Haith zullen als eersten kennis kunnen maken met de 2020 Washer & Destoner. Dit nieuwe ontwerp is de meest efficiënte en hygiënische was- en stenenvangmachine van het bedrijf tot nu toe. 

Met deze nieuwe oplossing hoopt Haith alle kenmerken van de Supa-wash-serie voor een bredere markt beschikbaar te maken. De originele Supa-wash van Haith werd ontworpen voor het verwerken van 25 tot 50 ton per uur. De 2020 Washer & Destoner van Haith is ontwikkeld voor gebruikers die 10 tot 25 ton per uur verwerken. 

De roestvrij stalen trommel van de 2020 Washer & Destoner heeft een nieuw design gekregen en is uitgerust met een slimme snelheidsinstelling voor een variabele doorvoer. Daarnaast heeft de machine een apart reservoir voor het lozen van schoon water en een extra brede ontstener. 

De Supa-flume De-stoner in de machine is voorzien van een extra grote, robuuste lift die bestand is tegen zware grond, kleiklompen en die in staat is om stenen tot een diameter van 250 mm te verwijderen. 

Duane Hill, salesmanager bij Haith, laat weten dat de nieuwe machine de laagste exploitatie- en onderhoudskosten heeft van alle was- en ontsteenoplossingen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. "We hebben keihard gewerkt om onze baanbrekende 2019 Washer & Destoner te verbeteren. We hebben dit gedaan door het makkelijker voor de gebruiker te maken om van gewas te wisselen, het waterverbruik te reduceren en door sensoren aan te brengen die het vuile water alleen bij een bepaalde troebelheid lozen. We kijken er dan ook naar uit om deze machine in Harrogate aan het publiek te mogen presenteren."

Naast de onthulling van de nieuwe was- en stenenvangmachine zal het team van Haith op de vakbeurs aanwezig zijn om bezoekers wegwijs te maken in het volledige aanbod aan was-, polijst- en sorteermachines en magazijnapparatuur dat het bedrijf te bieden heeft.  

Haith werd in 1964 opgericht en is sindsdien op iedere editie van de British Potato Show aanwezig geweest. 

 

Voor meer informatie:
Haith Group
Tel: +44 1522 842 800
Email: matt@wearelava.co.uk 
www.haith.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven