NatuurlijkVers

Nieuwe private label-lijn in verse kruiden, avocado’s en mango’s

Het AGF Foodservice samenwerkingsverband NatuurlijkVers heeft zijn eerste programma’s geïntroduceerd onder het eigen label. De groep streeft ernaar om zich met name met gezonde, duurzame en ‘natuurlijke’ producten te onderscheiden naar de eigen regionale klantengroepen.

"Als eerste is een uitgebreide kruidenlijn geïntroduceerd. Om deze verse kruiden zo natuurlijk mogelijk te kunnen produceren wordt altijd naar de optimale plek gezocht om deze te kunnen produceren. Alles en iedereen gedijt tenslotte het beste in zijn natuurlijke habitat. Hierdoor verschuift het teeltgebied per seizoen. In het voorjaar en de zomer worden kruiden veelal in Europa geteeld. Telen ‘naar het licht toe’ is een genot, en geeft de beste smaak en kwaliteit die je je maar kunt wensen. In de herfst en de winter verschuift de teelt zich zuidwaarts, van noordelijk Afrika, tot aan het eeuwige lente klimaat van oostelijk Afrika."

Deze maand zijn ook NatuurlijkVers avocado’s en mango’s aan het PL gamma toegevoegd. "Met name bij avocado’s is de juiste rijping vaak een probleem. De NatuurlijkVers avocado’s worden in speciale ‘rijpkasten’ op de juiste rijpheid gebracht en passen derhalve heel goed in de Private Label lijn waar voedzaam, gezond, voedzaam en ‘natuurlijk’ vers."

"In de loop van dit jaar zal de samenwerking met telerorganisaties meer vorm krijgen waardoor de visie van de leden om dichter bij de bron in te kopen met een gestandaardiseerde kwaliteit steeds meer vormen zaal krijgen. Het bundelen van kennis naar duurzame groene concepten naar de afnemer met een sterke marketing ondersteuning vormt hierbij het uitgangspunt", aldus NatuurlijkVers. De deelnemende bedrijven zullen dat op de Horecava 2020 landelijk gaan presenteren.

De deelnemende bedrijven die gezamenlijk voor een landelijke dekking zorgen zijn:
Den Hertog- Amstelveen
Kruizinga –Heerenveen.
van der Mey- Rijnsburg.
Smink- Harderwijk.
Vers voor Horeca- Haaksbergen.
Versselect – Bergen op Zoom


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven