Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Henk van der Meij, Hars&Hagebauer:

"Mangomarkt zit stevig in het zadel"

Tholen - Na een wat lastige periode verliep de mangomarkt de laatste weken buitengewoon goed. "Na een abrupt einde van het Senegalese seizoen is sinds een paar weken hoofdzakelijk Brazilië aan de markt. Spanje start pas langzaam op en Israël doet haar gebruikelijke volumes", vertelt Henk van der Meij van Hars&Hagebauer. 

"Dit resulteert in een beperkt aanbod en twee weken terug zelfs piekprijzen op de markt. Die pieken zijn inmiddels een beetje afgevlakt, maar nog altijd hebben we vriendelijke prijzen voor Braziliaanse mango's, waar iedereen goed voor kan werken", constateert de importeur tevreden.

"De opbrengsten in Spanje lijken dit jaar iets minder te zijn en Israël zal de markt ook niet gaan overspoelen. Dat maakt de vooruitzichten voor de komende weken gunstig. Ongetwijfeld zal de markt weer een keer omslaan, maar daar zijn nu nog geen voortekenen voor."

Voor meer informatie:
Henk van der Meij
Hars & Hagebauer
Handelsweg 35
2988 DB Ridderkerk
Tel: 0180-745100
henk@harshagebauer.nl 
www.themangospecialist.com