Inspiratonial voor AGF-speciaalzaken

Op 29 oktober aanstaande is het zover, dan vindt de allereerste ADN Inspirational plaatsvinden in Almelo. "Onze goede vriend Rational zet dan de deuren open voor de AGF-branche. De Inspirational is al eerder georganiseerd met andere branches, maar nog niet eerder voor de AGF. Een uniek evenement vol innovaties, smaken, inspiratie, beleving en leermomenten. Noteer dit evenement met een dikke stift in je agenda en zorg dat je erbij bent!", aldus ADN.

Wat te verwachten
Vanaf 16.00 uur ’s middags tot ’s avonds 21.00 uur zijn er doorlopend verschillende live demo’s. Deze worden verzorgd door de professionele koks van Rational. Hier worden de nieuwste technieken getoond en producten bereid die één op één zijn over te nemen in de winkels. Geen haute cuisine, maar praktisch toepasbaar in de winkel.

Tussen de live demo’s door is er - in de ruime hal van Rational - een netwerkmarkt waar de Vrienden van ADN zich presenteren, waar je kunt netwerken en met je collega’s kunt klankborden. Vanzelfsprekend is ADN hier aanwezig.

Thema’s waar we deze dag aandacht aan gaan besteden zijn:

• Restverwerking: no waste, more taste
• De groentespecialist heeft de toekomst: vega(n)
• Van basiscomponenten naar maaltijdbereiding: Wat kun je bijvoorbeeld allemaal doen met zoiets eenvoudigs als een bloemkool
• Eenvoud en tijdsbesparing

Aanmelden
ADN wil graag van tevoren weten met hoeveel personen ze rekening mogen houden, zodat niemand iets te kort komt deze dag. Daarom vragen ze je online aan te melden. Natuurlijk kun je ook één of meerdere medewerkers meenemen, graag zelfs!
Aanmelden kan via www.agfdetailhandel.nl/ inspirational  

 
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.