Diviande komt met assortiment die voor 50% uit vlees en 50% uit groenten bestaan

Onder de naam Fiftyfifty brengt Diviande / Jan Zandbergen een productassortiment op de markt die voor 50% uit vlees en 50% uit groenten bestaan. Dit concept is een antwoord op de ontwikkeling dat steeds meer consumenten bewuster kiezen voor minder vlees en meer groenten. Daarnaast kan Fiftyfifty ook uitkomst bieden voor kinderen die moeite hebben met het eten van groenten.

"Met de producten van Fiftyfifty heeft de consument het beste van twee werelden, minder vlees consumeren maar geen concessies hoeven doen in de smaak vlees en de bijhorende gezonde voedingsstoffen. Het gebruik van Fiftyfifty is niet alleen een gezonde keuze voor de consument, maar het is ook beter voor het milieu. Zo bevatten de vleesproducten van Fiftyfifty niet alleen 50% minder vlees, maar ook de hypermoderne verpakking reduceert plastic verbruik met maar liefst 80%", aldus de producent.

Gewoon minder vlees
Het assortiment van FiftyFifty is een alternatief voor de flexitariër. Ook voor kinderen die niet van groente houden, kan FiftyFifty een oplossing vormen. Kinderen zullen niet alleen 50% meer groente eten, maar leren op deze manier ook een aanzienlijk grotere variatie aan verschillende groenten kennen. Voor het totale assortiment van FiftyFifty worden namelijk meer dan 15 groentesoorten gebruikt. 

Het concept van 50% groenten wordt beeldend weergegeven op de verpakking. Op de verpakking is een foto te zien van het bereidde product met daarnaast de belangrijkste groente-ingrediënten. Momenteel bestaat het assortiment uit 12 verschillende producten, waaronder een Boon-stam, Bretonse Schnitzel, Champignon Schnitzel, Koteletto, Burger – Italian style en Burger – Mexican style. FiftyFifty is vanaf begin volgend jaar te vinden in de schappen van diverse retailers.

Bron: Diviande


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven