Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Na succes bloemkoolbodem

Pizzabodem van broccoli wint aan populariteit

Het Amerikaanse Spinato's Fine Foods bracht in het najaar van 2018 een pizza met brocollibodem op de markt. Het product bleek een groot succes te zijn. Vandaar dat het bedrijf besloten heeft de afzet van het product uit te breiden. De pizza is vanaf nu verkrijgbaar bij retailketens in heel de Verenigde Staten, waaronder Albertsons en Safeway.

"Retailers zien de vraag naar plantaardige pizza-alternatieven sterk groeien en dit geldt niet alleen voor pizza's met bloemkoolbodem," aldus Anthony Spinato. Het product is onderscheiden met de New Product Award en kwam als beste uit de bus bij de smaaktest van Delicious Living, waarvoor het ook een award ontving. 

Voor haar pizza's gebruikt Spinato specifieke ingrediĆ«nten die passen in een verantwoorde levensstijl, zoals broccoli voor de bodem, hormoonvrij kippenvlees, nitraatarme pepperoni en een kruidige saus op basis van verse trostomaten afkomstig van lokale telers. De Broccoli Crust pizza van Spinato is daarnaast glutenvrij en bevat geen natriumglutamaat (MSG) en verzadigde vetten. 

Publicatiedatum: