Groentenspecialist Bulters bestaat 55 jaar

Tholen - Op woensdag is de groentenspeciaalzaak van de familie Bulters traditioneel gesloten. Vandaag komt die rustdag extra goed uit om hun jubileum te vieren. Precies 55 jaar geleden, op 28 augustus 1969, openden de toen nog jonge ondernemers Jos en Cili Bulters een traditionele buurtwinkel in de Maasstraat in Haarlem.


Jos sr, Cili, Jos jr en Eric Bulters

Diezelfde winkel bestaat nog altijd, de andere buurtwinkels om hen heen redden het niet en zijn in de loop der jaren verdwenen. Sinds 1975 opereert Bulters als solitaire buurtwinkel en blijft tot op heden klanten (fans) trekken met een uitgebreid assortiment aan losse en bewerkte AGF.


Historisch beeld van de AGF-handel 

De winkel heeft al sinds 1969 een snijkeuken en gooit hoge ogen in wedstrijden waarom het draait om smaak en kwaliteit. Zo wonnen ze in 2005 "de Rauwkostbokaal" werden winnaar van de Zilveren Appel en finalist in de wedstrijd "Beste Groenteman van Nederland". In 2009 maakte Jos Bulters junior tijdens het Nederlands Kampioenschap Salades maken, een tropische salade met mango en gerookte kip: "een salade om de vingers bij 'aftelikken'". Deze werd verkozen tot de lekkerste salade van Nederland en bekroond met de De Tasty Salad Trofee.


De solitaire winkel aan de Maasstraat in Haarlem

Jos sr. en Cili mogen inmiddels van hun pensioen genieten en hebben een stapje terug gedaan, hoewel de winkel altijd nog hun 'hobby' blijft. De beide zoons van het echtbaar, Eric (sinds 1989) en Jos (sinds 2005), zetten het bedrijf even enthousiast voort. Morgen gaat Bulters  dus gewoon weer open en gaan ze "lekker door met waar we al heel lang mee bezig zijn 😀 het verkopen van mooie producten met kennis en een glimlach 😀."

Voor meer informatie:
Groentespecialist Bulters
Maasstraat 12
Haarlem
T: 023 537 3271
info@agfbulters.nl  
www.agfbulters.nl   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven