Poldergoud vergaderruimte in Experience Center opgeleverd

De bouw van het nieuwe hypermoderne bedrijfspand van Van Gelder groente & fruit op Nieuw Reijerwaard nadert de eindfase. En ondanks dat er nog hard wordt gewerkt aan het vrijwel volledig mechaniseren van de magazijnprocessen, wordt het Experience Center in oktober al grotendeels in gebruik genomen.

Experience Center
Met de bouw van een heus Experience Center is Van Gelder straks in veel opzichten de place to be voor groenten liefhebbend Nederland. "Dit wordt de plek waar bezoekers, in samenwerking met onze partners en leveranciers, alles te weten komen over de wereld van groenten & fruit. Van telers tot eindgebruikers en van bron tot bord", aldus Van Gelder groente & fruit. 

“We hebben als doel om de AGF-sector nationaal en internationaal beter op de kaart te zetten en willen de ontmoetingsplek voor gezonde voeding worden”, aldus algemeen directeur Gerrit van Gelder. “Dat kunnen we echter niet alleen, daarom bieden we onze partners en leveranciers onder anderen de mogelijkheid om vergaderruimtes te adopteren en in gebruik te nemen. Zo brengen we mensen uit de sector samen”.

Vergaderruimtes
Bijna alle 15 te adopteren vergaderruimtes zijn ondertussen verhuurd. Zo hebben veel bekende partijen uit de AGF-sector, waaronder Zespri, BerryWorld, Peka, Schaap Holland, Greenco, Koppert Cress, PlantLab en Fruity-Line, al een vergaderruimte geadopteerd.

“Het is mooi om te zien dat onze partners en leveranciers willen participeren in het Experience Center om gezamenlijk de AGF-sector beter op de kaart te zetten. Dit is een mooie, gezamenlijke stap in de goede richting om Nederland gezonder en duurzamer te laten eten”, vertelt Gerrit.

Eerste vergaderruimte opgeleverd
"Momenteel wordt er hard gewerkt aan de invulling van de geadopteerde vergaderruimtes, waarbij met trots vermeld kan worden dat de vergaderruimte van Schaap Holland met Poldergoud aardappelen is opgeleverd", besluit van Gelder.  

Voor meer informatie:
Gerrit van Gelder
Van Gelder Groente en Fruit
Handelsweg 70
2988 DB Ridderkerk
Tel: 0180-618599
gvangelder@vangeldernederland.nl  
www.vangeldernederland.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven