Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollandse biologische kiwibessen weer beschikbaar vanaf komende week

De kiwibes, een mini-kiwi zo groot als een druif, geteeld door Elze-Lia Visser van Fruitweelde in de Betuwe, zijn pluk-klaar. Vanaf aankomende week zijn de kiwibessen daarom weer beschikbaar bij coƶperatie Nautilus Organic.



Snoepfruit
Dit heerlijke snoepfruit met 50x meer vitamine C dan een appel en veel antioxidanten, heeft een gladde en zachte schil en wordt in zijn geheel gegeten. Het vruchtvlees smaakt zoet, en is rijker van smaak dan de grote kiwi. De kleuren variƫren van groen tot donkerrood. Ook zijn kiwibessen er in verschillende vormen van ovaal tot langwerpig.
De kiwibes wordt vooral vers gegeten, zo uit het vuistje. Ideaal voor kinderen om mee te nemen naar school en een heerlijk hapje tussendoor. Door het mooie uiterlijk van de doorgesneden vrucht zien ze er ook prachtig uit in een fruitsalade of op een stukje gebak.
Elze-Lia tipt dat de kiwibessen het allerlekkerst zijn als ze een beetje zacht en misschien een tikje rimpelig worden.


Korte periode, direct genieten
De plukperiode van de kiwibessen is kort, slechts ongeveer een maand. Direct genieten dus van die heerlijke vitaminebommetjes.



Duurzame verpakking
Na de bramen, frambozen en rode bessen verpakt Elze-Lia Visser nu ook deze kiwibessen in haar nieuwe papieren bakjes, waarmee een hoop plastic bespaard wordt.

Voor meer informatie:
Nautilus Organic
Ecu 21A
8305 BA Emmeloord
sales@nautilusorganic.nl
tel. (0321) 328 040
www.nautilusorganic.nl/fruitweelde 

Publicatiedatum: