Fruithandelaar Pieter Devos over het combineren van topsport en fruithandel

“Van de 52 weken ben ik ongeveer 45 weken in het buitenland voor een wedstrijd”

Tholen – Vorige week vrijdag sleepte fruithandelaar Pieter Devos van Devos Group samen met het Belgisch springruiterteam goud in de wacht tijdens het Europees kampioenschap in Rotterdam. Pieter combineert al van jongs af aan zijn professionele paardensportcarrière met zijn commerciële functie in het familiebedrijf.


Pieter Devos tweede van links

“Het combineren van mijn werk en de paardensport doe ik al jaren, maar ik moet toegeven dat ik weinig vrije tijd heb. Van de 52 weken ben ik ongeveer 45 weken in het buitenland voor een wedstrijd. Daarnaast gaan de wedstrijden het hele jaar door en vallen daarom gelijk met het hardfruitseizoen”, vertelt Pieter Devos. “Gelukkig heb ik van beide kanten een super goed team van mensen om mij heen. Mijn vrouw managet het paardenbedrijf en het fruitbedrijf wordt mede door mijn ouders en mijn broer geleid. Zo kan ik toch de zaken sturen, maar heb ik goede mensen die als het nodig is de zaken op kunnen volgen.”

Sinds gisteren zit Pieter weer volop in het fruit en kan hij zich weer bezighouden met de start van het hardfruitseizoen. “Eind deze week heb ik weer een grote wedstrijd, maar dat weten de meeste klanten niet. Daarom zorg ik ervoor dat ik buitenom de wedstrijd altijd bereikbaar ben om de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Klantenservice wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen. Het is bijzonder dat zowel het fruitbedrijf in de laatste jaren is gegroeid tot een grote speler in de sector en dat ikzelf als ruiter mee draai in de top tien van de wereld. Dat is wel een kroon op het vele werk dat ik aan beide partijen heb geleverd.”

“Nu gaan we volop trainen voor de Olympische Spelen in Tokio waarvoor we ons hebben geplaatst, maar momenteel is het focussen op de appels en peren, want die moeten ook de deur uit”, besluit Pieter.

Voor meer informatie:
Pieter Devos
Devos Group 
Wijndriesstraat 12
3460 Bekkevoort - België
+32(0)16 77 97 58
info@devosgroup.com       
www.devosgroup.com        

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven