Jubilerende groenteman overrompeld door aardappelen

Tholen - Letterlijk en figuurlijk kwam er deze morgen een enorme verrassing voor Uw Groenteman Pompoen aanrijden. Een pick-up vol Tukker Tuffels met een opvallend stopbord 'Hoera 25', stopte deze ochtend voor de winkel in Enschede. Groenteman Marc Langkamp zit vandaag 25 jaar in het vak en dat was de reden voor een feestje vond zijn partner.

Een truck vol Tukker Tuffels voor Marc Langkamp

Samen met de vaste leverancier van Willem Dijk AGF werd een verrassingsactie bedacht. Waar kun je een tukker nu beter mee verrassen dan met de Tukker Tuffels? Hij kan deze speciaal geselecteerde Biltstar aardappelen komende dagen met forse korting verkopen. "Zonder mijn klanten had ik dit jubileum natuurlijk niet kunnen volbrengen en er wordt al goed van de actie geprofiteerd", constateert de jubilerende groenteman.

De winkel die Marc in 1994 overnam in de Haaksbergerstraat in Enschede. Sinds 1999 heeft hij een winkel in Winkelcentrum Boswinkel 

Marc werd deze morgen behoorlijk overrompeld: "Naast onze gewone werkzaamheden kwam meneer Dijk ineens aanrijden met een hoop poespas. Deze reclame is helemaal achter mijn rug om geregeld tot aan de posters voor klanten aan toe. Heel erg leuk. Het brengt extra reuring en volk op de been en dat is altijd prettig." Het 25-jarig jubileum is een mijlpaal in een carrière die Marc tot aan zijn pensioen hoopt door te zetten. "Ik wordt binnenkort 48, dus moet nog een aantal jaartjes door. We hebben in de jaren een hele mooie klantenkring opgebouwd van zowel horeca als consumenten en zijn heel tevreden met hoe het gaat", besluit Marc.

Voor meer informatie:
Marc Langkamp
Uw Groenteman De Pompoen
Burgemeester van Veenlaan 106
Enschede
T: 053-4313458
info@uwgroentemanpompoen.nl  
www.uwgroentemanpompoen.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven