Zuid-Afrika: lychee-oogst in volle gang

De lycheeoogst is in Zuid-Afrika in alle hevigheid losgebarsten. De regio Onderberg is gestart met het verpakken voor het Europese programma dat verscheept wordt per container. De eerste lychees worden begin januari op het vaste land verwacht.Dit jaar verwachten wij een mooi seizoen met een export van meer dan 330.000 dozen van het Mauritius soort, aldus Graham Ballard, Technical Manager bij H.L Hall and Sons. 60% bestaat uit eigen teelt vanuit de regio's Nelspruit en Tzanzeen maar het merendeel komt vanuit een eerdere oogst uit de regio Onderberg.
Deze opbrengst komt van vijf landbouwbedrijven en wordt verpakt in drie verpakkingsbedrijven. Door een juiste logistieke afhandeling geeft H.L Hall and Sons een verzekering van kwaliteit, correcte landbouw procedures, veiligheid van voedsel en garantie tot levering. 

Deze beschikbaarheid geeft de marketing afdeling van HL Hall International de mogelijkheid om het hele seizoen de juiste kwaliteit Mauritius druiven te leveren

Bovendien zijn de Zuid-Afrikaanse telers er trots op dat het vierde Wereld Lyche symposium in de regio Nelspruit regio in de provincie Mpumalanga wordt gehouden.
Door dit symposium kunnen de Zuid-Afrikaanse lychee telers om hun expertise op dit gebied laten zien. Ze hebben veel kennis op het gebied van productie, verpakking, logistiek, marketing, technisch onderzoek en ontwikkeling. Op vrijdag 7 december is Graham Ballard gastheer om een aantal boomgaarden en verpakkingsbedrijven te laten zien en om hun jarenlange ervaring op dit gebied te delen.

Meer informatie:
HL Hall International UK Office
Tel: +44 1892 723488
Email: sales@hlhall.co.uk
www.hlhall.co.uk

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.