Ercument Saka, Enes Groenten en Fruit:

"Telefoon staat roodgloeiend na binnenkomst Sultana-druiven"

Tholen - Bij Enes Groenten en Fruit in Venlo is het Turkse Sultana-druivenseizoen losgebarsten. "De kwaliteit, smaak en het suikergehalte van de druiven zijn goed, ook zijn de druiven mooi op kleur", vertelt Ercument Saka. "Het weer is tot op heden prima geweest en we verwachten dit seizoen voldoende binnenkomsten."

"De vraag is erg goed. Van supermarkten tot groothandelaren en marktooplui, de telefoon staat roodgloeiend", vertelt Ercument. "Onze leverancier Hatipohlu is dan ook een topteler en wij zijn in Nederland de grootste distributeur van het merk Finike. Met deze handel heb je nooit reclamaties."

De geschiedenis van Enes begon vijftien jaar geleden in een loods van 300 m2 op Fresh Park Venlo. Inmiddels is de im- en exporteur en cash&carrygroothandel gevestigd in een pand van 9.000 m2. De Turkse import vormt al jaren een sterke pijler van het bedrijf.

Onder het eigen merk Huser Fresh voert Enes tal van Turkse producten zoals Sivri, Carli, Dolma, Kapya, Ucburn, Witte courgette, Mini komkommers, Turkse aubergines, kweeperen, druiven, kersen, vijgen, meloenen en verschillende soorten granaatappelen. Het Sultana-druivenseizoen loopt tot en met september.

Voor meer informatie:
Enes Groenten & Fruit
Venrayseweg 124
5928 RH Venlo
Tel: 077-3961190
info@enes.nl
www.enes.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven