"Krimpfolie uit suikerbietenafval en composteerbare flowpackfolie"

Saropack GmbH zal zich tijdens de FachPack 2019 (24 en 25 september 2019, Messe Nürnberg) aan het onderwerp duurzame folieverpakkingen wijden. Onder het hoofdthema 'milieuvriendelijk verpakken' worden er enkele nieuwe oplossingen gepresenteerd.

De Zwitserse leverancier van folieverpakkingen voor de levensmiddelenindustrie zal in totaal drie nieuwe oplossingen demonstreren. Als eerste de 'SAROFILM B-Nat'-oplossing: "Hierbij gaat het om de eerste hoogtransparante, ultradunne krimpfolie uit suikerbietenafval die toegepast wordt op automatische en halfautomatische SAROPACKER folieverpakkingsinstallaties", kondigt het bedrijf aan.Bij de tweede oplossing gaat het eveneens om een oplossing uit suikerbietenafval, namelijk krimpfolie op een krimpfolieverpakkingsmachine SAROPACKER BP600AR 150R. "Hiervoor hebben we een automatische bundelverpakkingsmachine met productgroepering en de mogelijkheid tot het krimpen van banderollen ontwikkeld", zegt het bedrijf verder. De derde oplossing heeft SAROLON NatureFlex, een composteerbare flowpackfolie die toegepast wordt op SAROPACKER flowpackmachines.


Tijdens de FachPack van vorig jaar stond de Saropacker HS500 in het bijzonder in de focus.

Bovendien informeert Saropack over het SAROGREEN concept en de Co2-compensatieoplossingen met myclimate. 

Bezoek het bedrijf op de FachPack bij de Saropack stand in hal 4A, stand 616. Op 24 en 25 september 2019 zijn alle bezoekers vanaf 16.00 uur uitgenodigd voor de 'Come-Together'.  

Voor meer informatie:
Saropack GmbH - Folienverpackungsspezialist Nr. 1
Wallbrunnstrasse 24, D-79539 Lörrach
Urs Stillhard, Vertriebsleiter Europa, eidg. dipl. Verkaufsleiter
Tel.      +49 7621 169 86 80
Fax      +49 7621 169 86 81
E-mail: saropack@saropack.de
Website: www.saropack.de 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven