Huuskes en Food Connect gaan samenwerking aan

Huuskes en Food Connect gaan vanaf deze zomer samenwerken op het gebied van de extramurale maaltijdservice. Huuskes behoudt haar focus op grootkeukens, restaurants en kleinschalige zorg, terwijl Food Connect zich in deze samenwerking gaat richten op extramurale klanten van Huuskes.

Gerben Hengeveld, Manager Marketing en New Business bij Huuskes: “Steeds meer zorgorganisaties hebben behoefte aan een foodpartner die zowel grootkeukens en restaurants als kleinschalige woongroepen én extramurale cliënten kan bedienen. Dit vraagt om een geavanceerde aanpak en verschillende disciplines. De samenwerking tussen Huuskes en Food Connect is dan ook een logisch gevolg van onze gezamenlijke ambities om alle facetten van deze marktbehoefte optimaal in te vullen.”

Intramuraal en extramuraal
Met name het bedienen van de extramurale cliënt, die in een aanleunwoning of zelfstandig in de wijk woont, vraagt om een afwijkende aanpak ten opzichte van intramurale zorg. Voorheen bediende Huuskes de extramurale klanten met de formule Eten & Zo Thuis. Gerben: “De kracht van Huuskes ligt in de kleinschalige zorg en grootverbruik. Daarentegen willen we onze maaltijdservice in de extramurale zorg ook graag laten groeien. Om die reden zijn we hiervoor op zoek gegaan naar een gespecialiseerde partner. Die hebben we gevonden in Food Connect.”

“Het voordeel van de samenwerking tussen Huuskes en Food Connect is dat wij voor de zorgmarkt gezamenlijk een sterke alliantie zijn met een breed scala aan producten en diensten”, vertelt Peter Broekhof, Verkoopleider van Food Connect. “Het produceren en bezorgen van maaltijden bij particuliere klanten aan huis vraagt om een volledig andere aanpak dan het leveren van producten bij zorgorganisaties. In de afgelopen 19 jaar hebben wij hier veel ervaring in opgedaan en is het inmiddels ons specialisme geworden.”

Beste van twee werelden
In de praktijk biedt de samenwerking veel voordelen voor klanten van Huuskes en Food Connect. Gerben: “Naast de optimale invulling van eten en drinken in zowel de intra- als extramurale zorg bieden we tevens efficiënte logistieke oplossingen. Zo is het mogelijk om alle maaltijden en boodschappen van zowel Huuskes als Food Connect in één levering centraal geleverd te krijgen. Daarnaast is ook separate levering op decentraal niveau of zelfs aan huis mogelijk. Onze klanten krijgen hierdoor het beste van twee werelden.”

Bron: Huuskes


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven