Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Van Winnaar Beste Groentenafdeling naar eigen zaak

Tholen – Supermarkt Plus is een gedreven AGF-chef kwijt. Tim Canters won vorig jaar nog de verkiezing ‘de beste afdeling van Nederland’. Dat gaf hem het vertrouwen om een eigen zaak te starten. Per 1 augustus heeft hij het stokje overgenomen van Peer de Groenteman in Helmond die met pensioen is gegaan.


Tim Canters met zijn vrouw Daphne, moeder Marlies en dochtertje Pem, foto Gebrs van Aarle

Tim Canters is 34 jaar en al 15 jaar werkzaam in groenten en fruit. Lange tijd werkte hij bij supermarkt Plus en heeft ook ervaring opgedaan bij een zelfstandig ondernemer in AGF. “Toen ik hoorde dat de groentenwinkel in Mierlo-Hout ging sluiten, wist ik dat ik het wilde overnemen”, vertelt Tim, die zelf in die wijk woont.


Klanten weten de nieuwe zaak van Tim Canters dagelijks vers weer goed te vinden, foto's Gebrs van Aarle

Hij heeft de zaak van Peer de Groenteman niet één op één overgenomen. Met relatief kleine aanpassingen kreeg de zaak een facelift. Ook is het assortiment uitgebreid met maaltijden, broodjes, smoothies, sapjes, soepen, wraps en salades van eigen makelij en noten. De winkel heeft een open keuken waar klanten Tim en zijn collega bezig zien. “We breiden dit steeds wat verder uit. We willen wat meer te bieden hebben dan alleen uitschep-bami”, vertelt Tim. “Het assortiment is gericht op gezonde producten en gemak. Klanten mogen ook zelf een salade samenstellen bij de saladebar. Lekker en makkelijk.”


Buitenzijde Tim Canters dagelijks vers

Tim is nu ruim twee weken bezig in de nieuwe zaak en kijkt tevreden terug. Vandaag trakteert hij deze, niet omdat ze zo vaak komen maar omdat hij jarig is en “wie jarig is trakteert…en dus krijgen alle klanten vandaag een gratis appel of mandarijn en een klein cadeautje.”


Versbereide maaltijden uit de open keuken, foto Gebrs van Aarle


Fruitstelling Tim Canters, foto Gebrs van Aarle

Voor meer informatie
Tim Canters
Dagelijks Vers
info@dagelijks-vers.nl
www.dagelijks-vers.nl
T: 06-28111577


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven