Oekraïne: Amstor naar Kiev

Amstor is van plan een Smaku-supermarktfiliaal te openen in Kiev. Dit wordt de eerste winkel voor het bedrijf in de hoofdstad van het land. De keten meldt dat de oppervlakte van de winkel 4.210 vierkante meter zal zijn; de handelszone wordt 2.723 vierkante meter. "De opening van de eerste Smaku-winkel valt samen met Amstors betreding van de markt van de hoofdstad en is een belangrijk stadium in de ontwikkeling van de keten. We zijn er zeker van dat het belangrijkste kenmerk van de nieuwe supermarkt buiten de extra voedselversheid en onze sterke eigen productie, de 'keukens van het wereld'-project zal zijn", zei de persdienst van het bedrijf.

Volgens het rapport zal meer dan 60% van de nieuwe winkel worden ingenomen door verse voeding. Met de lancering van het nieuwe format, restylet Amstor zijn keten. Het Amstorlogo zal worden veranderd.

Source: kyivpost.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.