Nieuwe uitstraling voor BerryWorld

Het team van BerryWorld heeft twee dagen lang (8 en 9 augustus) haar kamp opgezet in Boxpark Shoreditch in Londen om het publiek kennis te laten maken met haar vernieuwde merkimago. Tijdens het tweedaagse evenement deelde het team gratis aardbeien uit en organiseerde het een wedstrijd onder haar personeel om geld in te zamelen voor het goede doel Herts Young Homeless. 

"In het kader van het 25-jarig bestaan van ons bedrijf hebben we werknemers gevraagd teams samen te stellen om deze uitdaging aan te gaan," zegt Emma Parsons, brandmanager bij BerryWorld. 

BerryWorld  Boxpark vorige week, waar hard werd gewerkt om €1.623 bijeen te brengen voor Herts Young Homeless

Het vernieuwde merk, dat vanaf nu verkrijgbaar is bij Ocado in het Verenigd Koninkrijk en bij AmazonFresh, is het resultaat van 18 maanden toewijding en hard werken om het merk wereldwijd op één lijn te brengen. 

Voor het rebranding-project dat binnen het bedrijf 'project burst' werd genoemd, werkten telers en medewerkers samen op het gebied van productkwaliteit, ontwerp, verpakkingseisen met als gezamenlijk doel het tot stand brengen van een duurzaam, commercieel levensvatbaar merk dat zowel telers als consumenten het beste biedt. 

"Het nieuwe merk is eenvoudig en toch overal ter wereld herkenbaar. De witte 'B' is bedoeld om een venster te creëren om onze kwaliteitsfruit in te presenteren. Dit is immers onze grootste troef. De witte kleur is gekozen om de kwaliteit van ons merk te benadrukken en biedt een fris en scherp contrast met het zachtfruit dat in de punnet verpakt is."

Het nieuwe ontwerp is vanaf nu verkrijgbaar in zes landen, waaronder het VK, de VS, Canada, Singapore en Australië. Er zijn plannen om het gedurende 2019 in heel Europa uit te rollen. 

Voor meer informatie:

Emma Parsons 
BerryWorld
Tel: +44 1992 473057
Emma.Parsons@berryworld.com 
www.berryworld.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven