Directeur van Greenyard Fresh VK met pensioen

Alan Forrester stopt na vier jaar als directeur van Greenyard Fresh VK.  Moederbedrijf Greenyard zegt dat het op zoek is naar vervanging maar dat Marc Zwaaneveld een meer actieve rol zal krijgen op het Greenyard kantoor in het Verenigd Koninkrijk. 

Forrester: "Een bedrijf is zo goed als het team dat het ondersteunt. Ik ben trots op de mensen die dit bedrijf toonaangevend binnen de sector hebben gemaakt. Ik zal de samenwerking met hen missen. De expertise die Marc in zal brengen, zal van onschatbare waarde zijn. Marc beschouwt interactie met klanten als cruciaal voor het succes van het bedrijf en zal hier dan ook in investeren. Ik wens iedereen bij Greenyard Fresh VK alle succes toe."

Het bedrijf heeft eveneens bekendgemaakt dat commercieel directeur Doreen Spikings het bedrijf in oktober zal verlaten, waarna salesdirecteur Melanie Womack haar taken over zal nemen tot een opvolger is gevonden. 

In april kondigde het bedrijf een consultatieronde aan met betrekking tot het mogelijke schrappen van 100 banen op de locatie in Spalding als gevolg van een besluit om haar activiteiten op één locatie in Kent te consolideren. 

Bron: hortnews.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven