Nationaal Actieplan Groenten en Fruit

Meer aandacht voor groenten en fruit met Veggipedia

Het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) start samenwerkingen met verschillende influencers om groenten en fruit nog meer onder de aandacht te brengen bij de consument. De komende tijd zullen bloggers volop gebruik maken van Veggipedia als onafhankelijk online bron voor informatie over groenten en fruit. Zo maken nog meer consumenten kennis met de informatie op Veggipedia.

Op diverse websites verschijnen blogs met lekkere recepten en handige tips en tricks over groenten en fruit. Lezers kunnen via de blogs Veggipedia raadplegen voor meer informatie over bepaalde producten of recepten. 

Over Veggipedia
De bezoekersaantallen van Veggipedia blijven stijgen. Veggipedia is de onafhankelijke online bron voor informatie over groenten en fruit. De encyclopedie bevat meer dan 450 groente- en fruitsoorten voorzien van waardevolle productinformatie, feiten, weetjes en tips. Van bereiding tot voedingswaarden en van verkrijgbaarheid tot bewaaradvies. Daarnaast bevat Veggipedia lekkere recepten met veel groenten en/of fruit als hoofdingrediënt, voorzien van een duidelijke bereidingsinstructie. Per recept wordt de voedingswaarde en de hoeveelheid groenten en fruit vermeld. Sinds kort staan er weer 50 nieuwe recepten online. Ook kan de consument in de Veggieblogs van Veggipedia lezen over de meest uiteenlopende onderwerpen omtrent groenten en fruit. Mist u producten, heeft u suggesties voor nieuwe producten, recepten of andere relevante informatie? Mail dan naar info@nagf.nl 

Voor meer informatie:
NAGF
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer
Tel: +31 (0)79 36 81 185
info@nagf.nl
www.nagf.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven