Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Onderzoeksbureau stopt haar activiteiten

NSure uit Wageningen failliet

NSure heeft op 24 juli zijn faillissement aangevraagd bij de rechtbank in Zutphen. Het bedrijf uit Wageningen dat al sinds 2006 bestaat legt in een verklaring uit dat, hoewel succesvol, het bedrijf te klein was om commercieel te overleven. Als curator is Mr. M. Blok aangesteld. Het bedrijf was gespecialiseerd in genactiviteitsmetingen in de Agro-sector. Het bedrijf heeft nu haar activiteiten beƫindigd.

Het bedrijf zegt er alles aan te doen om het faillissement zo netjes mogelijk af te handelen met zo min mogelijk schade naar haar klanten en leveranciers toe. Het bedrijf probeert eveneens een plaats te zoeken voor de succesvolle testkits zodat de huidige klanten hier wel mee door kunnen gaan.

Het team van NSure is uiteraard teleurgesteld in het faillissement maar ook dankbaar dat men heeft mogen samenwerken met de telers in de sector.

Publicatiedatum: