Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Purple Pride op Gastvrij Rotterdam

Purple Pride heeft een breed assortiment bijzondere soorten aubergines met een eigen smaak, vorm en kleur. Speciaal ontwikkeld voor de professionele keuken. Om nog meer chefs te laten zien dat onze aubergines perfect binnen verschillende horeca concepten passen, staat de organisatie dit jaar op Gastvrij Rotterdam.

Gastvrij Rotterdam is de horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Van 23 t/m 25 september staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten en oplossingen voor de horeca.

Vegan Taste Lab
Purple Pride vind je in het Vegan Taste Lab, een nieuw initiatief komende editie. Veganisme wint de laatste jaren flink aan populariteit in de horeca en er zijn steeds meer bestaande bedrijven die veganistische producten toevoegen aan hun assortiment. Het Vegan Taste Lab wil zich onderscheiden door het bieden van het meest complete overzicht van verantwoorde en plantaardige producten en leveranciers. Dit wordt ondersteund door inspirerende proeverijen.

Aubergine in de vega(n) keuken
"Aubergines zitten vol vezels, hebben een vlezige structuur en een smaak die goed combineert met andere ingrediënten. Het is dan ook dé groente om fantastische vega(n) gerechten mee te creëren", vindt Purple Pride

Het Vegan Taste Lab is te vinden op stand 5.519, hal 5. "We laten je graag zien en proeven hoe onze aubergines perfect in jouw horeca concept passen. Interesse in vrijkaarten? Stuur een e-mail naar a.martens@doorpartners.nl"

Purple Pride is lid van Coöperatie DOOR U.A. Deze coöperatie is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van de producten van haar leden.

Publicatiedatum: