Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roterende tray-opzetmachine heeft formaatwissel van enkele minuten

Tijdens de Fachpack in Neurenberg laat Schut Systems haar nieuwste ontwikkeling, de Lock-Well® roterende Tray-opzetmachine zien. Met een footprint van nog geen 50% ten opzichte van het voorgaande machinetype en een formaatwissel van slechts enkele minuten verwacht Schut Systems nog beter aan de vraag naar machines voor het verwerken van kartonnen verpakkingen te kunnen voldoen.

Vanuit een plano van ultralicht golfpapier vormt de Lock-Well® roterende machine, zonder gebruik te maken van lijm, een tray waarin een vakverdeling is aangebracht. In samenwerking met PilloPak, de leverancier van het ultralichte golfpapier, zijn diverse trayvariaties en vormen ontwikkeld. De machine is geschikt voor zowel de food industrie, denk aan de industriële bakkerijen en AGF, maar ook voor de non food industrie.

Naast de nieuwste machine ontwikkeling laat Schut Systems het bekende programma zien: Toploading, horizontale endloading en sleeven. De compacte toploading lijn bestaat uit een dubbelkops dozenopzetmachine en een dozensluitmachine. Het vormen van het doosje gebeurt zonder gebruik te maken van lijm, met behulp van het zogenaamde locking principe. De semi-automatische E300M kartonneermachine vormt een ideaal hulpmiddel bij de overstap van handmatig naar semi-automatisch verpakken.

Voor geïnteresseerden die niet in de gelegenheid zijn de Fachpack te bezoeken, zijn bovenstaande machines vanaf half oktober in de demoruimte in Eerbeek te zien.

Voor meer informatie: Schut Systems bv, Fachpack, Hal 4 stand stand 4-328, T 0313 674500, www.schutsystems.com 

Publicatiedatum: