Wonderful Pistachios introduceert twee nieuwe smaken in VS

Wonderful Pistachios heeft twee nieuwe smaken toegevoegd aan haar No Shells-assortiment: Chili Roasted en Honey Roasted. Het bedrijf laat weten dat deze nieuwe smaken verschillende categorieën consumenten aan zullen spreken, zij die houden van hartig en zij die een voorkeur hebben voor zoet. 

De variant Chili Roasted bevat rode peper, knoflook en azijn en de Honey Roasted variant bevat honing, suiker en een snufje zout. 

"Anno 2019 draait het bij snacks vooral om de smaak. We weten dat mensen meer noten eten als deze een smaakje hebben," legt Adam Cooper van Wonderful Pistachios uit. "De nieuwe smaken in het No Shells-assortiment spreken twee verschillende doelgroepen aan, die op deze manier kunnen genieten heerlijke snacks die ook nog eens gezond zijn."

Volgens het bedrijf neemt 94% van de mensen dagelijks een snack.

"Aangezien de voordelen van 'mindful' eten voortdurend gepromoot worden, biedt Wonderful Pistachios een goed alternatief voor het toenemend aantal consumenten dat op zoek is naar plantaardige eiwitbronnen," vervolgt Cooper. "Plantaardige eiwitbronnen, zoals Wonderful Pistachios, bevatten daarnaast ook veel vezels, iets dat bij vlees ontbreekt."

De snacks zullen in 55.000 winkels in heel het land in de schappen liggen. De nieuwe smaken zijn gebaseerd op recent marktonderzoek, waaruit gebleken is dat honing op dit moment één van de meest favoriete smaken in het notensegment is. De smaak Hot & Spicy groeit het hardst binnen de totale categorie hartige snacks. 

Voor meer informatie:
Alafair Hall
Wonderful Pistachios
Ph: +1 (310) 923-8938
alafair.hall@wonderful.com
www.wonderful.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven