Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twaalf kleine doosjes in nieuwe avocadoverpakking

GreenFruit Avocados heeft onlangs tijdens de PMA Foodservice Conference in Monterey een nieuwe doos en buitenverpakking  gepresenteerd.

De eenlaagse doos voor 24 stuks bevat 12 kleinere dozen die elk twee avocado's in de maat 48 bevatten. Volgens het bedrijf helpt dit haar foodservicepartners verliezen verminderen en kan zij hiermee beter beantwoorden aan de behoeften van kleinere entiteiten, zoals restaurants. 

"Deze dozen zijn een duurzame oplossing ten opzichte van plastic zakken omdat ze 100% recyclebaar zijn en meer bescherming bieden tijdens transport en bewaring," legt Dan Acevedo van GreenFruit uit. "We hebben de doos het voorbije jaar getest in samenwerking met een cliƫnt in New York en de resultaten op het gebied van de productkwaliteit, veelzijdige toepasbaarheid en efficiƫntie waren uitstekend. We zijn dan ook blij dat we dit product nu aan al onze klanten aan kunnen bieden, zowel in de foodservice als retail."

FreenFruit zegt dat de dozen tijdens transport voldoende ventilatie en bescherming bieden en eveneens voorzien zijn van een handleiding waaraan het stadium van rijpheid af te lezen is. De SKU op de dozen garandeert bovendien een optimale traceerbaarheid. 

 

Voor meer informatie:
Brian Gomez
GreenFruit Avocados
Ph: +1 (949) 251-0963 
brian@greenfruitavocados.com
www.greenfruitavocados.com

Publicatiedatum: