Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Twaalf kleine doosjes in nieuwe avocadoverpakking

GreenFruit Avocados heeft onlangs tijdens de PMA Foodservice Conference in Monterey een nieuwe doos en buitenverpakking  gepresenteerd.

De eenlaagse doos voor 24 stuks bevat 12 kleinere dozen die elk twee avocado's in de maat 48 bevatten. Volgens het bedrijf helpt dit haar foodservicepartners verliezen verminderen en kan zij hiermee beter beantwoorden aan de behoeften van kleinere entiteiten, zoals restaurants. 

"Deze dozen zijn een duurzame oplossing ten opzichte van plastic zakken omdat ze 100% recyclebaar zijn en meer bescherming bieden tijdens transport en bewaring," legt Dan Acevedo van GreenFruit uit. "We hebben de doos het voorbije jaar getest in samenwerking met een cliënt in New York en de resultaten op het gebied van de productkwaliteit, veelzijdige toepasbaarheid en efficiëntie waren uitstekend. We zijn dan ook blij dat we dit product nu aan al onze klanten aan kunnen bieden, zowel in de foodservice als retail."

FreenFruit zegt dat de dozen tijdens transport voldoende ventilatie en bescherming bieden en eveneens voorzien zijn van een handleiding waaraan het stadium van rijpheid af te lezen is. De SKU op de dozen garandeert bovendien een optimale traceerbaarheid. 

 

Voor meer informatie:
Brian Gomez
GreenFruit Avocados
Ph: +1 (949) 251-0963 
brian@greenfruitavocados.com
www.greenfruitavocados.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven