"Temperatuurmonitoring van boomgaard tot schap beperkt verliezen in fruitsector"

Fresh-key is een leverancier van temperatuurmonitoringsystemen voor de fruitsector.

Gezien de groeiende vraag naar fruit op internationale markten is het controleren van de productkwaliteit en het beperken van verliezen nog belangrijker geworden. De temperatuur speelt een cruciale rol bij het behoud van de versheid van het fruit.

Fresh-key Technology is gespecialiseerd in IoT-oplossingen voor temperatuur-, luchtvochtigheid en locatie-monitoring in de fruitsector. "Onze apparaten bieden controle over de fruitkwaliteit waardoor verliezen worden beperkt. Gebruikers kunnen gegevens met betrekking tot de temperatuur, luchtvochtigheid of locatie vanaf de boomgaard tot aan het pakstation en tijdens het internationaal transport monitoren tot het moment dat het fruit in het supermarktschap ligt, met andere woorden van 'veld tot vork'."

"Momenteel hebben we twee types temperatuurmonitoringsystemen: de Fresh-key USB&PDF datalogger die met één knop te bedienen is omdat er geen software nodig is om de temperatuurgegevens te downloaden. De Fresh-key USB is één van de populairste en meest kosteneffectieve dataloggers op de markt."

"Fresh-key realtime temperatuur-, luchtvochtigheid en locatiedataloggers zijn onze slimste en eenvoudigste apparaten, uitgerust met wereldwijde IoT SIM-kaarten. Alle gegevens kunnen gemakkelijk in de cloud worden geüpload via GPRS/NB-IoT/4G-netwerken. Gebruikers kunnen de gegevens vanaf iedere locatie en op elk moment traceren en downloaden via het Fresh-IoT-platform." 


"Fresh-IOT is een online platform voor het traceren en analyseren van data en werd speciaal ontwikkeld voor de internationale toeleveringsketen van versproducten. Fresh-IoT kan op basis van de behoefte van de gebruiker worden uitgebreid met notificaties per SMS of email, realtime datatracering en een analysefunctie."

 

Voor meer informatie:
Tina Sun -Managing Director

Fresh-key (Shanghai) technology Co., Ltd 
Mob: +86 15000564488‬‬
Email:    tina@fresh-key.com 

http://www.fresh-key.com/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven