Reemoon

Sorteermachine selecteert citrus op interne kwaliteit en zoetheid

De afgelopen jaren steeg de vraag naar exportfruit in China. Na successen in Zuid-Afrika begon Reemoon vier jaar geleden een markt voor een fruitsorteringssysteem in Egypte te ontwikkelen. Reemoon is een bedrijf dat fruitsorteermachines fabriceert en verhandeld. 

"Lokale verpakkingsstations in Egypte hebben een sterke vraag naar smetvrije productsortering. Reemoon heeft een nieuwe generatie 4,1 elektronische smetsorteersystemen, die accuraat de vlekken op de schil van citrus kunnen identificeren en analyses uitvoeren, samples nemen op basis van verschillende types smet die in de verpakkingsstations geïdentificeerd zijn. Hiermee willen ze aan de behoefte van elke klant voldoen.

Het elektronisch sorteersysteem van Reemoon kan ook fruit als sinaasappelen sorteren op interne kwaliteit en zoetheid. De werking van de apparatuur en de all-round service van het bedrijf, samen met de concurrerende prijzen worden alom gewaardeerd door lokale verpakkingsstations, waardoor Reemoon een door de binnenlandse sector veelgevraagd merk in sorteersystemen is. 

Met de hulp van Reemoons sorteerlijnen, die echt waarde voor hun geld zijn, is het kleinschalige en middelgrote verpakkingsstations gelukt hun investeringsdrempel te verlagen en hun dromen waar te maken op het gebied van sorteren, verpakken en export."

Reemoon helpt graag z'n klanten hun bedrijf te laten groeien. Ahmed Attia van Egypt Royal Fruit kocht een 4-lijn grootschalige sorteermachine in 2017. Gesorteerd en verpakt citrus is erg populair geworden op de Chinese markt en trekt steeds meer Chinese im- en exporteurs aan. Dat is een goed voorbeeld van een investering die geld oplevert. 

Ahmed Attia: “De kwaliteit van de Reemoon sorteermachine is goed, net als de prijs. Onze concurrentiepositie is erdoor verbeterd." Attia schafte ook een 6-lijn sorteermachine van Reemoon aan in 2018 en werd een top onderneming in de Egyptische citrussector in 2019.

Een andere gigant in de Egyptische tuinbouwsector is Sonac Society National Du Commerce, die een Green Meng 6-lijn sorteersysteem kocht dat een uitstekende prestatie en betrouwbare kwaliteit levert en kosteneffectief is. Het bedrijf haalde een grote opbrengst binnen na één seizoen. In juni 2019 bestelde de klant nog een 6-lijn citrus sorteersysteem om zich voor te bereiden op het volgende seizoen. 

John Lee legde het succes van Reemoon op de Egyptische markt uit. Deze werd gegenereerd door de lokalisatie strategie van Reemoon International. Machinefabrikant M.K.Engineering Industry is verantwoordelijk voor de afzet en aftersales in Egypte en heeft het vertrouwen in Reemon verbeterd. Ten tweede is er een pré-afzetteam van Reemoon dat als motto heeft 'je bent bij de klant binnen een uur ter plekke voor een pré-afzetservice'. Hierdoor hoeven klanten zich geen zorgen te maken over het verpakkingsproces tijdens de piekperiode. 

"In de toekomst hopen we meer verpakkingsstations in Egypte, het Middellandse Zeegebied, Europa, Zuid-Amerika en Australië te helpen aan betaalbare fruitsorteersystemen om de mondiale fruitbewerkingsniveaus te verbeteren, meer opbrengst te genereren voor lokale verpakkingsstations en telers en om meer consumenten te laten genieten van fruit van goede kwaliteit dat door Reemoon systemen gesorteerd is."

Voor meer informatie:

John Lee
Company: Jiangxi Reemoon Technology Holdings Co., Ltd.
E-mail: overseas3@reemoon.com.cn (China)

ENG.MOHAMED EL KADY
Email: mkindustries.info@gmail.com
Phone: 00-202-27377663/4 (Egypt)


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven