Chinezen hebben vertrouwen in peer 7

China is een grote perenteler, die zijn peren afzet op de binnenlandse markt en op internationale markten. En de export stijgt elk jaar. Vorig jaar waren de weersomstandigheden niet zo goed, wat een effect had op de export, maar dit jaar ziet er goed uit.

Hebei Jinzhou Great wall Economy Trade (Great Wall Fruits) is een toonaangevend fruitbedrijf in China en exporteert al meer dan 10 jaar Chinese appelen, peren en druiven. Terwijl andere perenrassen nog aan de bomen hangen, brengt Great Wall Fruits z'n vroege perenras deze maand op de markt.

Carol van Great Wall Fruits: “Onze peer 7 is een nieuw ras waarmee we onlangs begonnen zijn en er is een grote markt voor. Pas werd peer 7 geoogst en nu gaat die de markt op."

Wanneer er een tekort op de Chinese markt is, dan is het voordelig om een vroeg ras te hebben en de omstandigheden zien er dit jaar goed uit. "Door de natuurramp van vorig jaar was de hoeveelheid peren niet groot. Dit jaar hebben we meer. Onze raming is dat er twee keer zo veel zullen zijn als vorig jaar. Daarnaast hebben we dit jaar peer 7, die we willen exporteren naar Canada, Thailand en andere landen. We hebben vertrouwen in de ontwikkeling van peer 7."

Als we het hebben over de exportontwikkeling van het nieuwe ras, vertelt Carol: "We kunnen een duidelijke stijging in de export zien. Die was voorheen niet zo groot en meestal werd de nieuwe peer 7 gemengd met andere rassen in een container. Maar dit jaar is de export zoveel gestegen dat we containers met alleen dit ras verladen. We kijken dus uit naar een goede ontwikkeling van de nieuwe peer 7 dit jaar!"

Carol
Hebei Jinzhou Great Wall Trade Co., Ltd.
Email: info@greatwallfruit.com    
www.greatwallfruit.com    


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven