Mohammad Abu-Ghazaleh - Fresh Del Monte Produce

"Als je niet gelooft in wat je doet, dan denk ik niet dat je kunt uitblinken in je ambities"

Na bijna 50 jaar in de fruitsector plukt Mohammad Abu-Ghazaleh, CEO van Fresh Del Monte Produce, de vruchten van zijn arbeid. 

Toen Abu-Ghazaleh Fresh Del Monte Produce in 1996 kocht, was het zeker niet de bloeiende multinational die het bedrijf vandaag de dag is. het bedrijf had een schuld van € 267 mln en een niet zo'n beste reputatie. De twee vorige eigenaren waren er vandoor gegaan en werden door de politie gezocht voor diefstal en fraude. 

Maar Mohammad zag potentieel in het bedrijf. Hij nam de uitdaging aan om de financiën van Fresh Del Monte Produce te stabiliseren en de reputatie te herstellen.

Zijn vader was fruitimporteur in het Midden-Oosten aan het begin van de jaren '50 en zijn eigen passie lag bij de AGF-sector. "Ik begon mijn carrière in AGF en werd verliefd op wat we doen." 

"Als je niet houdt van wat je doet, dan denk ik niet dat je kunt uitblinken in je ambities. Ik zeg altijd dat je 's morgens op moet staan met de passie om aan de slag te gaan met waar je van houdt, anders denk ik niet dat je je dromen waar kunt maken."

Kik hier voor het volledige artikel. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven