Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marqt sluit grote winkels en gaat kleiner verder

Marqt zet belangrijke stappen in het versterken van haar winkelportfolio en het fundament voor verdere operationele winstgevendheid van de organisatie. Zij doet dit in aanloop naar de nieuwe strategie voor de verdere uitrol van het Marqt-merk en filosofie in de Nederlandse markt, die in het najaar bekend wordt gemaakt.

In lijn met het beoogde kleinere winkelconcept (350-750 m²) heeft Marqt de afgelopen twaalf maanden een vijftal nieuwe huurcontracten afgesloten, waarvan inmiddels drie winkels zijn gerealiseerd. Parallel daaraan beëindigt Marqt een tweetal huurovereenkomsten van locaties met een aanzienlijk groter vloeroppervlak, namelijk Marqt Utrechtsestraat Amsterdam (2.048 m²) en Marqt Hofweg Den Haag (1.460 m²). Marqt kijkt naar nieuwe passende locaties binnen het vestigingsgebied van beide winkels. In Den Haag is daar inmiddels in voorzien.

De verhuurders van de panden in Den Haag en Amsterdam hebben inmiddels in Albert Heijn een nieuwe huurder gevonden. De werkgelegenheid van de Marqt-medewerkers in de beide vestigingen is gegarandeerd. Zij zullen bij de nieuwe AH-vestigingen of in de (nieuw te openen) Marqt-winkels werkzaam worden.

 

 

 

Publicatiedatum: