Betuwe kers nieuwe hoofdsponsor voetbalvereniging Wadenoijen

Voorafgaand aan de ‘Betuwse Open Kersendagen’ werd de nieuwe hoofdsponsor van vv Wadenoijen bekend gemaakt: fruitteeltbedrijf Betuwe Kers . De voetbalvereniging was al een tijdje op zoek naar een nieuwe sponsor voor het eerste elftal. Voorzitter Jaap ter Horst: “We zijn dan ook erg blij met onze nieuwe hoofdsponsor, te meer daar Aart Blom, eigenaar van Betuwe Kers, van oorsprong uit Wadenoijen komt. Dat geeft een goed gevoel”.


Van links naar rechts: Ron Suydendorp (penningmeester vv Wadenoijen), Kevin Strikkers (Café De Tol), Aart Blom (Betuwe Kers), Jaap ter Horst (voorzitter vv Wadenoijen), kersenprinsessen Kimberly en Nathalie en Flipje.

De afgelopen vier jaar was Eetcafé De Tol hoofdsponsor van de voetbalclub. Als dank voor zijn jarenlange, trouwe sponsoring werd eigenaar Kevin Strikkers in het zonnetje gezet en ontving van de voorzitter een fraai ingelijst voetbalshirt. “Deze krijgt een mooie plaats in ons eetcafé, waarbij ik hoop dat voetballers en supporters nog regelmatig mijn zaak blijven bezoeken voor een hapje en een drankje”, aldus Kevin Strikkers.

De nieuwe sponsor Betuwe Kers heeft een groot deel van zijn fruitbedrijf in Wadenoijen liggen. Aart Blom: “Graag wil ik voor de lokale gemeenschap iets terug doen. Ik ben hier opgegroeid en ook de Betuwse Open Kersendagen worden hier elk jaar gehouden. Diverse medewerkers en vrijwilligers komen uit Wadenoijen. Dat geeft een band”.

Voor meer informatie:
Betuwe Kers
www.betuwekers.nl    
www.facebook.com/betuwekers  
www.twitter.com/betuwekers   

 

We proberen zo te trainen dat de jeugd beter wordt en plezier heeft. We hopen over enkele jaren alle teams op derde klasse niveau te hebben. De club speelt op sportpark de Iepengaard in Wadenoijen.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven