Vergunning voor nieuwbouw Aardappelhandel Mol komt als geroepen

Tholen - Twee jaar lang was Marco Mol van Aardappelhandel Mol uit Puttershoek bezig om de vergunning voor hun nieuwe pand te krijgen, maar afgelopen week kwam het verlossende woord van de gemeente. Na de bouwvak gaat de bouw van het nieuwe pand aan de Blauwesteenweg in Westmaas van start.

Voor nieuwjaar moet de nieuwbouw opgeleverd zijn. Het nieuwe pand telt onder meer 3.000 m² sorteer- en bewaarruimte, 800m² expeditieruimte, 200m² kantoor en twee laad- en losdocks. De bouw van het nieuwe pand is in handen van Bouwbedrijf Jos Vrolijk uit Zevenbergen.

"Een langgekoesterde wens gaat in vervulling", vertelt Marco Mol. "We zijn inmiddels zestig jaar in Puttershoek gevestigd, maar we hadden geen enkele uitbreidingsmogelijkheid meer. Met dit nieuwe pand in Westmaas zitten we direct naast de snelweg, waarmee we een briljante ontsluiting hebben."

Aardappelhandel Mol was voorheen hoofdzakelijk gericht op de binnenlandse markt en voor de frietindustrie, maar richt zich de laatste jaren hoofdzakelijk op het sorteren en verpakken voor exporteurs en schillerijen. "We krijgen het steeds drukker en hebben meer ruimte nodig. Met de tweede verpakkingslijn die we nodig hebben, werd nieuwbouw een vereiste", besluit Marco.

info@aardappelhandelmol.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven