Topvrouw Remmert Dekker stapt op en wordt student

Annemarie Dekker zit bijna dertig jaar in het bedrijf dat haar overgrootvader al in 1896 begon. Ze is directeur van Remmert Dekker Packaging, dat in Wormer met bijna honderd medewerkers kartonnen verpakkingen voor levensmiddelen maakt. 

Op 22 jarige leeftijd nam ze het bedrijf over van haar vader. “Ik moest het bedrijf in, of mijn vader zou het verkopen. Toen ben ik er voor gegaan. De jaren die volgden zijn in sneltreinvaart voorbij gegaan. Natuurlijk herinner ik me de verwoestende bedrijfsbrand in 2001. Maar ook fantastisch mooie dingen. Mijn drie kinderen natuurlijk. Het Koninklijke predicaat in 1996. De herbouw van een volledig duurzaam bedrijfspand. De uitbreiding en groei van ons gezonde bedrijf. Octrooi toekenningen voor vernieuwende verpakkingen die we in de markt hebben gezet en natuurlijk alle medewerkers. Met elkaar hebben we dit bereikt." 

“Maar aan alles komt een eind. Het verlangen groeide om mezelf verder te ontwikkelen en totaal iets nieuws te doen. De behoefte aan een nieuwe uitdaging bracht de beslissing: Ik ga weer studeren! Psychotherapie, iets wat me altijd gefascineerd heeft. Ook wil ik het water op en mijn schippersvaartbewijs halen. Ik ga een nieuwe directeur in huis halen die het bedrijf zal gaan leiden.”

Vanuit de wens van de kinderen wordt het bedrijf niet verkocht. Het bedrijf blijft binnen de familie voor de volgende generatie. “Zij zijn nu nog de wereld aan het ontdekken. Het juiste moment komt als zij er aan toe zijn. De tijden zijn veranderd.”

"Een nieuwe directeur blijkt al gevonden. Toeval bestaat niet. Per september verwacht ik mijn taken over te dragen", aldus Annemarie.

Voor meer informatie:
Remmert Dekker Packaging
Knollendammerstraat 159
1531 BD Wormer 
+31 (0) 75 2040 575 
contact@remmertdekker.nl     
www.remmertdekker.nl    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven