Rungis grossier Bratigny onthult nieuwe huisstijl

Bratigny, het groothandelsmerk van de Omer-Decugis Group, heeft net z'n nieuwe logo onthuld die binnenkort te zien zal zijn op de gevels van gebouw D2 op de markt van Rungis.   

Het werd in april exclusief gepresenteerd op een evenement dat georganiseerd werd voor de onthulling van de gerenoveerde faciliteiten van het bedrijf. De magazijnen en kantoren werden compleet gerestyled aan het begin van 2018 voor meer efficiency om de klanten te bedienen. 

Boris Richeux van Bratigny: "We wilden iets nieuws aan ons merk toevoegen en onze verbinding met de Omer-Decugis Group laten zien. Hiervoor hadden we een logo nodig waarmee we moderniteit en traditie konden combineren, terwijl we onze knowhow als groothandel en ons productsegment kunnen promoten." 

Het logo is van onder tot boven bijgewerkt: een ronder lettertype dat enthousiasme en finesse uitstraalt, een kleur in twee tinten blauw en goud dat doet denken aan andere takken van de Omer-Decugis Group, kortom een ruitpatroon dat staat voor het scala aan producten van het bedrijf. "Een ruitpatroon wordt in veel landen geassocieerd met de agrifoodsector, met tafelkleden op het gras voor een picknick en feesten met vrienden. Hiermee wilden we onze nieuwe identiteit vorm geven."

Over Omer-Decugis Group
De Omer-Decugis Group is een internationale agribusiness group. Z'n activiteiten omvatten vooral teelt, import, rijping en afzet van vers AGF en deze activiteiten worden onderverdeeld in drie takken: SIIM, Bratigny en OD Resources, die de merken Dibra, Don ED’S Legendary Pineapple, Elit, Fine, Selvatica, Terrasol, Le Marché afzetten evenals de merken van hun leveranciers.

Het familiebedrijf werd in 1850 opgericht en werd zes generaties doorgegeven. Het hoofdkantoor is op de MIN van Rungis. De group heeft 112 werknemers in Frankrijk en een omzet van € 119 mln in 2018 voor meer dan 111.000 ton verhandeld AGF.

Over Bratigny
Bratigny is het handelsmerk voor de Group in Rungis en is een historisch lid van de Markt. Het bedrijf gebruikt een totaal aan 11 deuren in gebouw D2 en biedt een scala aan producten aan: citrus, bananen, exotisch fruit, seizoensfruit en groenten, bonen en tomaten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven