Nieuwe verpakking voor Donnalia zomerfruit

De nieuwe kartonnen verpakking van 500 gram, geïntroduceerd door het Italiaanse Donnalia, bevat informatie over de aard van het fruit, de ideale textuur en over hoe het wordt geteeld.

De informatie staat op de onderkant van de verpakking en daarmee geeft het waardevolle adviezen aan de consument.

"Dit initiatief is niet alleen grafisch gezien een update, maar het is ook een manier om de consument te bereiken en bij te staan bij de aankoop en bereiding van ons fruit", leggen Angelo en Vincenzo Di Pasquale uit.

"Mel slechts een paar simpele alinea's geven we informatie en daarnaast is de verpakking voorzien van een QR-code. Traceerbaarheid is essentieel om garantie te kunnen bieden. We zijn ook bereikbaar via de belangrijkste sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Het idee is ontwikkeld in samenwerking met Carton Pack, dat toonaangevend is op het gebied van verpakkingsoplossingen."

Angelo en Vincenzo Di Pasquale

"Pas een aantal dagen geleden zijn onze gewassen beschikbaar gekomen omdat we ervoor hebben gekozen om alleen specifieke rassen met een uitstekende geur en smaak op de markt te brengen."

Vorig jaar werden er ongeveer 600 ton abrikozen, 2000 ton perziken en nectarines en 1500 ton druiven op de markt gebracht. Dit jaar hopen de gebroeders Di Pasquale de volumes met 15% te verhogen.

De nieuwe verpakkingen zijn momenteel al beschikbaar voor abrikozen en de komende dagen zullen ook de perziken en de andere gewassen worden voorzien.

Donnalia is een jong en dynamisch bedrijf dat blijft investeren in de modernste communicatiekanalen.

Voor meer informatie:
Società Agricola Di Pasquale Srl
Via Michelangelo, 7
93010 Delia (CL) - Italiië
Tel.: +39 (0)922 826009 /+39 339 4895230
Fax: +39 (0)922 826009
Email: amministrazione@dipasqualeortofrutta.com
Web: www.donnalia.com 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven