Tengelmann rekent op goede kerstomzet

Frankfurt - De Duitse handelsgigant Tengelmann rekent op een goede kerstomzet. „We rekenen op een stabiele vraag bij onze belangrijkste verkoopketens: de OBI-bouwmarkten, de textieldiscounter KiK en de supermarkten van Kaiser's en Tengelmann", zei Tengelmann-eigenaar Karl-Erivan Haub tegen het Duitse vakblad 'Wirtschaftswoche'.
 
Vooral via het internet zouden de zaken weleens goed kunnen gaan lopen. „Bij onze online activiteiten, oftewel plus.de, Zalando en Baby-Markt.de, konden we in de afgelopen adventstijd een duidelijke stijging van het aantal bestellingen verboeken", zei Haub. Hierbij merkte hij op dat het dit jaar ook zo zal zijn.
 
Tengelmann behaalde in 2011 met zijn dochterbedrijven Kaiser's Tengelmann, KiK, OBI, Tengelmann E-Commerce en talrijke kleinere organisaties een omzet van 10,78 miljard euro. 32 procent van de omzet behaalde de meer dan 80.000 medewerkers tellende handelsgroep in het Europese buitenland.
 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.