Fruit Attraction Madrid groeit 16% aan internationale deelnemers

Naar verwachting zal het aantal internationale deelnemers aan  Fruit Attraction dit jaar met meer dan 16% zal stijgen. Van 22 tot 24 oktober vindt  Fruit Attraction voor de elfde keer plaats en men rekent op de deelname van 1800 bedrijven en 90.000 professionals afkomstig uit 135 verschillende landen. Fruit Attraction wordt hiermee één van de belangrijkste evenementen ter wereld op het gebied van handel in verse groenten en fruit en is een ontmoetingsplaats voor innovatie, kwaliteit en diversiteit van verse producten. 

Wat opvallend is aan deze elfde editie is de toename van de beursoppervlakte, momenteel meer dan 13.728 vierkante meter en de stijging van het aantal deelnemende buitenlandse bedrijven. Deze bedrijven zijn met name afkomstig uit Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Portugal en Polen. Opmerkelijk is de groei van de Griekse deelname. In het oog springend is ook de aanwezigheid van landen van het Zuidelijk Halfrond zoals, Chili, Brazilië, Peru, Costa Rica, Colombia en Argentinië en een eerste deelname van Ecuador en Israël.

Deze editie wordt georganiseerd door IFEMA en FEPEX en is te vinden in hal 3,4,5,6,7,8,9 en 10 van het beursgebouw in Madrid onder het motto Where Fresh Produce & Innovation meet, van 9.30 tot 19.00 uur. 

Bron: fepex.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven