Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bordex Packaging lanceert de ‘Next-gen’ presenteer- en cateringschaal

Bordex Packaging lanceert de ‘Next-gen’ presenteer- en cateringschaal, gemaakt van 100% recycled PET. De ‘Hi-Tapas’ schaal is een opvallende serveerschaal, die functionaliteit, vormgeving, formaat én duurzaamheid combineert. 

Vormgeving
"De Hi-Tapas serveerschaal heeft een  compacte vormgeving met toch een royale inhoud. De belijning zorgt voor een overzichtelijke presentatie, wat nog eens wordt geaccentueerd door het glanzende recycled PET materiaal. De toevoeging van een handig 2-vaks ‘Pop-up’ opzetbakje is niet alleen ruimtebesparend, maar geeft de schaal ook een verrassend, herkenbaar aanzien. Onder het Pop-up bakje bevinden zich bovendien twee extra compartimenten met een gezamenlijk inhoud van ruim 320 ml. Het geheel wordt afgesloten met een helder deksel, gemaakt van 100% recycled PET", aldus het bedrijf. 

Gemakkelijk stapelen
De Hi-Tapas serveerschaal heeft maar liefst 8 compartimenten! Vul ze in z’n geheel met tapas hapjes of combineer met groenten, fruit, snacks of sausen. Hoe handig is dat. En na het vullen klik je het deksel er eenvoudig op. De buitenmaten van de Hi-Tapas schaal voldoen aan de eisen van collo-modulariteit (CBL kratten). Het formaat past bovendien binnen de gastronorm afmetingen, waardoor een sealvariant ook tot de mogelijkheden behoort. De Hi-Tapas is geschikt voor industriële- en handmatige verwerking.

 

Voor meer informatie:
Bordex Packaging Netherlands
Schumanpark 67
7336 AS Apeldoorn
+31 (0)55 599 65 00
sales@bordexpackaging.nl 

Publicatiedatum: