Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Bordex Packaging lanceert de ‘Next-gen’ presenteer- en cateringschaal

Bordex Packaging lanceert de ‘Next-gen’ presenteer- en cateringschaal, gemaakt van 100% recycled PET. De ‘Hi-Tapas’ schaal is een opvallende serveerschaal, die functionaliteit, vormgeving, formaat én duurzaamheid combineert. 

Vormgeving
"De Hi-Tapas serveerschaal heeft een  compacte vormgeving met toch een royale inhoud. De belijning zorgt voor een overzichtelijke presentatie, wat nog eens wordt geaccentueerd door het glanzende recycled PET materiaal. De toevoeging van een handig 2-vaks ‘Pop-up’ opzetbakje is niet alleen ruimtebesparend, maar geeft de schaal ook een verrassend, herkenbaar aanzien. Onder het Pop-up bakje bevinden zich bovendien twee extra compartimenten met een gezamenlijk inhoud van ruim 320 ml. Het geheel wordt afgesloten met een helder deksel, gemaakt van 100% recycled PET", aldus het bedrijf. 

Gemakkelijk stapelen
De Hi-Tapas serveerschaal heeft maar liefst 8 compartimenten! Vul ze in z’n geheel met tapas hapjes of combineer met groenten, fruit, snacks of sausen. Hoe handig is dat. En na het vullen klik je het deksel er eenvoudig op. De buitenmaten van de Hi-Tapas schaal voldoen aan de eisen van collo-modulariteit (CBL kratten). Het formaat past bovendien binnen de gastronorm afmetingen, waardoor een sealvariant ook tot de mogelijkheden behoort. De Hi-Tapas is geschikt voor industriële- en handmatige verwerking.

 

Voor meer informatie:
Bordex Packaging Netherlands
Schumanpark 67
7336 AS Apeldoorn
+31 (0)55 599 65 00
sales@bordexpackaging.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven