Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tristan Nault, Hoogsteder:

“Blij met kwaliteit biologische blauwe bessen”

Van deze week tot week 36 zet Hoogsteder biologische blauwe bessen af. Tristan Nault, accountmanager in het bedrijf, prijst het werk van de teler en de kwaliteit van deze kleine bessen: “We hebben ervoor gekozen om met slechts één teler, Ronald Veens, samen te werken, omdat hij ons wist te overtuigen van de uitzonderlijke kwaliteit van zijn teeltopbrengst en zijn manier van werken. Hij levert verschillende soorten blauwe bessen als de Duke, de Liberty, de Draper, de Aurora en de Brigita. Deze bessen zijn stuk voor stuk heerlijk zoet en ‘knapperig’. Omdat blauwe bessen heel delicaat zijn, hebben met name grote en middelgrote supermarkten onze producten eigenlijk nog nooit geweigerd. Bovendien is de kwaliteit van de blauwe constant: ze zien er mooi uit en hebben een goede smaak.”

Ronald Veens is sinds 1998 met veel passie bezig met het telen van biologische blauwe bessen. De meeste blauwe bessen teelt hij in een beschermd natuurgebied genaamd ‘De Peel’. “Dit gebied is ideaal voor biologische blauwe bessen, dus het heeft maar heel weinig middelen nodig om ervoor te zorgen dat er bessen van uitzonderlijke kwaliteit groeien. Dankzij de 45 hectare aan bossen en waterbronnen, kunnen de biologische blauwe bessen dus profiteren van een zeer gunstige teeltomgeving,“ zegt Tristan. “Ronald is niet alleen blij met de kwaliteit van de blauwe bessen, maar ook met zijn werk. Wat hem wat betreft de biologische landbouw drijft, is het werken met de natuur. Hij houdt van de uitdaging die dat met zich meebrengt en heeft elk jaar een goede opbrengst,” zegt Tristan.

Voor meer informatie:
Guilhem Flammen
Hoogsteder 
Prismalaan West 43, Bleiswijk
Tél. : +31 (0) 6 20 60 39 47 
GFlammen@hoogstederbv.nl  
www.thegreenery.com/fr    

Publicatiedatum: