USB-recorder met licht- en temperatuurmonitor van Frigga

Frigga heeft onlangs zijn nieuwe real-time monitor-oplossing Z9/Y9 op de markt gebracht. Nu zet het bedrijf een wereldwijde marketingcampagne in ter promotie van het nieuwe product. De Z9/Y9 werd eerder met succes getest bij klanten in Spanje en de VS. 

Het team van Frigga komt nu met een nieuw product, de Frigga B9D temperatuur- en lichtmonitor-recorder. Deze oplossing zorgt ervoor dat tijdens logistieke processen de temperatuur nauwlettend in de gaten kan worden gehouden. Daarnaast controleert deze oplossing door middel van een lichtsensor ook andere omstandigheden tijdens het transport, zoals of het deksel van de container tijdens transport is geopend. Op deze manier kan diefstal worden geregistreerd en kunnen lokale autoriteiten direct worden ingeschakeld.

Frigga is een techbedrijf met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van draadloze communicatietechnologie. Het bedrijf is een marktleider op het gebied van monitor-oplossingen voor de AGF-sector, de farmaceutische sector en koelketenlogistiek. De producten van Frigga combineren het gemak van draagbare USB-recorders met de realtime mogelijkheden van draadloze temperatuurrecorders. Dit zorgt voor ene perfecte gebruikerservaring, waarbij de klant direct overzicht krijgt over zijn leveringsketen.

Frigga heeft vaste klanten verspreid over de hele wereld. Het bedrijf heeft zakelijke relaties in alle grote steden van zowel China als de rest van de wereld. Om de ontwikkeling van deze sector verder te bevorderen, zoekt het bedrijf op dit moment naar nieuwe distributeurs. Het team van Frigga ziet ernaar uit om met nieuwe partners te werken aan nieuwe innovaties. 

Contact: 

Penn He
Bedrijf: Frigga
Email:contact@dewav.com  
Website:www.friggatech.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven